Blog


Gespannen? Zo creƫer je een eigen oase van rust.

Ma 09 Januari 2023

Het is een rumorige tijd en er gebeurt van alles in de wereld, op je werk en misschien ook wel privé. Ben je helemaal uitgeblust? Pak je rust, neem de tijd en zorg voor een rustgevende omgeving. Wij geven je zes manieren om je woning om te toveren in een oase van rust. 

Het kleinste kamertje

Wo 26 Oktober 2022

Het kleine kamertje in je huis, ook wel deftig het toilet genoemd. De ruimte waar we al snel een aantal uur per jaar doorbrengen. Ons valt op dat er aan dat kamertje vrij weinig aandacht wordt besteed als het om de inrichting gaat. Zonde, vinden wij! Daarom hieronder Shavi’s 4 tips om van dat kleine kamertje een grootse indruk achter te laten!

Spice up that Wall!

Wo 03 Augustus 2022

De muren van een ruimte zijn één van de belangrijkste elementen bij het decoreren van een ruimte. Het is belangrijk om deze basis als eerste op orde te hebben. Maar wat ga je er mee doen? Je hoeft niet altijd een grote verbouwing te plannen om een mooi geheel te creëeren. Heb jij een saaie wand en weet je niet wat je hiermee aan moet? Of heb je van alles geprobeerd, maar wordt het maar geen mooi geheel? Ontdek hieronder Shavi’s 6 tips om je wand en je interieur met niet al te grote ingrepen een heel stuk spannender te maken!